Glåmdal Dyreklinikk

-Vi tar vare på din beste venn

Veterinær Therese Haagensen Finstad ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i Oslo i 2005. Hun har jobbet på Ekeberg Dyreklinikk i 4 år, Telemark Dyreklinikk i 1 år, og deretter 7 år på Eidskog Dyreklinikk. Therese er daglig leder på klinikken.

Hennes største interesser er kirurgi, tannlidelser og ultralyd.

Therese har spesialkompetanse innen tannhelse, ultralyd, indremedisin og kirurgi. Hun har deltatt på ESAVS’ kurs i blant annet Luxembourg, Bern og Utrecht innen spesialisering på smådyr.

Hun har tatt mange andre etterutdanningskurs i Norge og Sverige blant annet i bløtvevskirurgi, reproduksjon, hjerte, akuttmedisin, røntgen og gnagere.

Linda Mari er utdannet dyrepleier fra CEU Kolding Danmark i 2005. Hun begynte hos oss i september 2015.  Hun er også utdannet hundemassør og rehabiliteringsterapeut.

Hun er ansvarlig for oppfølging av oppstallede pasienter, og er opptatt av at våre pasienter og deres eiere skal føle seg vel ivaretatt på klinikken.

Spesielle interesser er adferd, tannbehandling og anestesi.

Hun er svært interessert i jakt og friluftsliv, og er den stolte eier av fire glatthårede vorsthere.

Linn Merete har jobbet hos oss som klinikkassistent siden mai 2014. Hun er svært glad i dyr og tar godt vare på de som kommer innom.

Hun ble ferdig utdannet dyrlegesekretær i mai 2015.

Spesielle interesser er laboratoriearbeid og pelsstell.

 

 

 

Åpningstider:

 

Man/Tir/Ons/Fre:

09.00 – 16.00

Torsdag:

09.00 – 18.00

Lørdag:

Butikken åpen 10.00 - 14.00

Kontakt oss:

 

Telefon:

62 81 18 00

Besøk oss:

 

Besøksadresse:

 

Tronsmos veg 10

2211 Kongsvinger

© Glåmdal Dyreklinikk AS 2014