Medarbeidere

Medarbeiderene du møter hos oss i Glåmdal Dyreklinikk.

Therese Haagensen

Veterinær Therese Haagensen ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i Oslo i 2005. Hun har jobbet på Ekeberg Dyreklinikk i 4 år, Telemark Dyreklinikk i 1 år, og deretter 7 år på Eidskog Dyreklinikk. Therese er daglig leder på klinikken.

Hennes største interesser er kirurgi, tannlidelser og ultralyd.

Therese har spesialkompetanse innen tannhelse, ultralyd, indremedisin og kirurgi. Hun har deltatt på ESAVS’ kurs i blant annet Luxembourg, Bern og Utrecht innen spesialisering på smådyr.

Hun har tatt mange andre etterutdanningskurs i Norge og Sverige blant annet i bløtvevskirurgi, reproduksjon, hjerte, akuttmedisin, røntgen og gnagere.

Line Bu Nilsen

Veterinær

Line er en smilende og blid dyrlege med et stort hjerte for smådyrene våre.

Hun ble uteksaminert fra Norges Veterinærhøgskole i 2018 og hun begynte hos oss samme år. Hun har rukket å bli en svært dyktig smådyrveterinær på denne tiden.  

Line er svært tålmodig og spiller alltid på lag med dyrene.  

Hennes store interesse er lydighet, som hun trener med sine to hunder Easy og Ready.  Hun vant sølv i NM i 2019 og har vært en del av landslagstroppen i 2 år.

Lines største interesser innen veterinærmedisin er øye, kirurgi og adferd.

Renate Strømsrud

Veterinærassistent

Renate begynte hos oss våren 2017, og hun er den som holder orden på oss alle sammen. Hun har system på både ansatte og pasienter. Hun jobbet tidligere på Lørenskog dyreklinikk, men vi er nå svært glad for å ha henne her hos oss. Renate er svært interessert i odontologi og vi finner henne ofte i vår tannavdeling. Hun er dessuten kattehviskeren på klinikken og hun har en formidabel evne til å roe ned kattedyrene våre når de er stresset og syke.

Renate er svært glad i jakt og tilbringer mye av tiden sin ute i skogen, med sine engelske setter Maja og vorsteren Nanny McPhee.

Lise Akselsdatter Jøndal

Butikkmedarbeider og resepsjonist

Lise er vår gode og snille resepsjonist, og hun har også ansvar for klinikkens salgsavdeling som har et bredt utvalg av fôr, og en del utstyr til hund og katt. Fôret kommer blant annet fra fôrleverandøren Royal Canin og HPM Virbac. Lise har gått kostrådsgiverskolen til Royal Canin.

Hun har en Border terrier som heter Alva, og en katt som heter Tiril. I tillegg har hun høner som forsyner hele klinikken med egg 😊